Алисия: Хора сме като всички останали

5
Алисия и Фики Стораро ще бъдат подгряващи изпълнители на голямата звезда на гръцката сцена Константинос Аргирос
Алисия и Фики Стораро ще бъдат подгряващи изпълнители на голямата звезда на гръцката сцена Константинос Аргирос Видео: NOVA

Алисия и Фики Стораро ще бъдат подгряващи изпълнители на голямата звезда на гръцката сцена Константинос Аргирос

Двама от най-популярните певци у нас дават интервю по NOVA, в което говорят за първата им среща, цената на славата и децата, които са променили живота им.

Те си пожелават скоро да запишат съвместна песен. Тяхното познанство датира от години преди Фики да стане популярен.

За Алисия и Фики предстои едно от най-големите музикални събития, което ще се случи в България. Двамата ще бъдат подгряващи изпълнители на голямата звезда на гръцката сцена Константинос Аргирос. Всеки от тях ще излезе на сцената със свой бенд, за да изпълни няколко песни. И тъй като все още нямат съвместна песен Фики и Алисия ще изпълнят заедно една от дуетните песни на Алисия и Тони Стораро.

За нас ще бъде голяма привилегия да сме на една сцена с него. Обожаваме неговата музика и начина, по който представя своето творчество. Искаме да благодарим специално на Кирил Кирилов, който е продуцент на този спектакъл. Ще бъде вълнуващо, а феновете трябва да очакват специални изненади от нас по време на концерта“, споделя Фики Стораро.

Фики е изключително уважителен човек. Той има прекрасно семейство и добро възпитание”, споделя Алисия за своя колега.

Концертът на Тони Стораро е една сбъдната мечта за цялото семейство. 25 години той успява да е на върха и да ни подкрепя и закриля”, разказва Фики Стораро и признава, че любимото му време е това, което може да посвети на семейството си.

Той допълва, че и пред публиката и в живота си е един и същ човек, без пози и преструвки.

Ние сме хора като всички останали и трябва да живеем като такива”, добавя Алисия.

Концертът на Константинос Аргирос ще се състои на 16 май от 19:30 ч. в Зала 1 на НДК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари