Александър Симов представя изложбата си „Аморфен свят“ в Русе

0
Експозицията ще бъде подредена в Русенската художествена галерия
Експозицията ще бъде подредена в Русенската художествена галерия Снимка: РХГ

Експозицията ще бъде подредена в Русенската художествена галерия

В Художествена галерия – Русе ще бъде представена изложбата на архитект Александър СимовАморфен свят“. Отриването ще се състои на 15 февруари от 18:00 часа, съобщават от галерията.

За нея авторът пише: „Светът отстрани може би изглежда образцов. Анализирайки ситуацията може да останем доста смутени от войните и икономическите интриги около тях. В очакване на изкуствения интелект, съчетан със съвременните бъгове на обществото ни, епидемии, войни, липсата на духовни каузи, лоялността към парите и хуманните противоречия, с които се сблъскваме всекидневно, ме кара да смятам, че може и по-добре… Това е една изложба на Цвета, Вика и още нещо“.

Александър Симов е роден през 1974 година. Завършва Университета по архитектура и градоустройство „Йон Минку“ в Букурещ. Това е четвъртата му самостоятелна изложба в Русе след предишните „Материален свят“ (2020), „Цветни вибрации“ (2021) и “Ъндърграунд Динамика” (2022).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари