Александър Дунчев: Скандалът с "Корал е отражение на разбирането на политиката като търговия

0
Не може да си политик и да се опитваш да постигаш добро със зависимости и схемички
Не може да си политик и да се опитваш да постигаш добро със зависимости и схемички Снимка: БГНЕС

Не може да си политик и да се опитваш да постигаш добро със зависимости и схемички

"Нямам желание да се замесвам в този скандал. Не мога да взема отношение, защото всички са ми приятели. Скандалът е отражение за причините, поради които напуснах ПП преди година. Отражение на разбирането на политиката като търговия. Но не може да си политик и да се опитваш да постигаш добро със зависимости и схемички." Това заяви в предаването "Часът на избора" по телевизия "Евроком" правозащитникът и бившия депутат от ПП Александър Дунчев във връзка със скандала с фалшифицирани подписи по казуса "Корал", в който са замесени имената на Лена Бориславова, Кирил Петков и Никола Минчев.

Това случай много прилича на това как всички депутати влизат в НС със зависимости. Още 2017 година ми се е случвало богати хора да ми казват: Дай ще ти помогна. Изпаднал веднъж в зависимост, един депутат е зависим цял живот. Всеки, който драпа със зъби и нокти за постчето, за заплатката си, прокарва закони през задната врата в 12 без 5, бъдете сигурни, че обслужва интереси, колкото и красиво да звучи, каза той.

Тези маски трябва да паднат, категоричен е Александър Дунчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари