Албена Михова: Когато родих ме освободиха от "Шоуто на Слави"

3
Актрисата разкри, че от стреса е отключила Tиреоидит на Хашимото
Актрисата разкри, че от стреса е отключила Tиреоидит на Хашимото Видео: bTV

Актрисата разкри, че от стреса е отключила Tиреоидит на Хашимото

В предаването "Животът по действителен случай" актрисата Албена Михова разкри откровено за трудностите, с които се е сблъсквала в живота си.

Михова сподели, че след раждането на сина си Мартин, от "Шоуто на Слави" са я уведомили, че вече не разполагат с работа за нея. Тази новина, съчетана с грижите за новородено, е довела до силен стрес и е отключила Tиреоидит на Хашимото (Болест на Хашимото).

Актрисата разказа за двата си периода в шоуто. Първоначално е била освободена след раждането, но поради неуспеха на екипа да ѝ намери заместник, е била върната за известно време. Впоследствие, след поредно прекратяване на договора, Михова се е озовала без работа и дом, разчитайки единствено на квартира. Само на 5 месеца, синът ѝ Мартин остава и без баща, след като актрисата се разделя с него.

В този тежък момент, Албена Михова е получила подкрепа от актрисата Пепа Николова и от колегата си Руслан Мъйнов.

Актрисата не крие, че животът ѝ е белязан от драматични събития. На 13 години губи майка си от рак, а година след това и баща си. За щастие, съседите ѝ поемат ролята на настойници и ѝ помагат да се справи с трудностите.

Въпреки преживяното, Албена Михова не губи чувството си за хумор и споделя, че именно трудностите са я подтикнали да се насочи към комедийното амплоа.

Днес, Михова е силна и успешна жена, която вдъхновява публиката със своя талант и позитивна нагласа. Историята ѝ е пример за това как волята и упоритостта могат да помогнат за преодоляване на всякакви препятствия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    4
    Чарлз Дарвин
    Забележка към автора на статията!!! Когато двама родители се разделят или разведат , не означава, че детето е останало без баща! п.с. Все по трудно вече се намират професионално написани статии и репортажи!!!
  • 1
    3
    WP
    Според статийката Александра Сърчаджиева и Албена Михова са сестри?
  • 9
    2
    ???
    Само, че майка й не е Пепа Николова! Редактора, много си ...жълт.
  • 15
    1
    Моето име
    "В този тежък момент, Албена Михова е получила подкрепа от майка си, ...", "На 13 години губи майка си от рак"............ Все по-трудно следя мисълта на "редакторите" и пишещите в Дунав мост.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари