Агенцията по заетостта организира трудова борса в Русе на 29 май

0
Трудова борса среща работодатели и търсещи работа в Русе
Трудова борса среща работодатели и търсещи работа в Русе Снимка: Dunavmost

Трудова борса среща работодатели и търсещи работа в Русе

Обща трудова борса ще се проведе в Русе на 29 май, информираха от Агенцията по заетостта на страницата си. Събитието е начален час 10:00 часа и ще се проведе във Военния клуб на ул. "Одрин" №4.

Агенцията по заетостта е предвидила организиране на 13 трудови борси в страната през настоящия месец. Първата от поредицата трудови борси ще бъде в Стара Загора на 8 май.

В Кюстендил на 14 май ще бъде организирана специализирана борса за хора в неравностойно положение, а ден по-късно в Омуртаг ще има специално събитие, насочено към желаещите да работят в сферата на строителството. Във Велинград на 21 май ще има борса за сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството. Специализирана трудова борса за продължително безработни граждани и хора над 50 г. е предвидена в Каолиново на 23 май.

Общи трудови борси през този месец ще има още в Силистра, Ямбол, Елхово, Шумен, Вълчидол, Бургас, Свищов и Русе. Целият график на събитията на Агенцията по заетостта е достъпен тук.

Трудовите борси са организирани по предварителен график в различни градове на страната и дават възможност работодатели от различни сфери да представят своята дейност и да се срещнат с търсещи работа хора.

Равнището на регистрираната безработица в България през март е 5,77%. Броят на регистрираните безработни в края на месеца е общо 163 635, а отчетеното понижение спрямо миналия месец е с 1950 души.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари