618 нови случаи на COVID-19 у нас

0
Положителни са близо 10% от направените тестове
Положителни са близо 10% от направените тестове

Положителни са близо 10% от направените тестове

618 са новите случаи на COVID-19 у нас. Направени са 6214 теста. Това показват данните на Единния информационен портал.

Починали са шестима, а излекувани са 660. В болници за лечение остават 556 пациенти. От тях 29 са в интензивни отделения.

Разпределението по области на новооткритите случаи: Благоевград - 8; Бургас - 44; Варна - 32; Велико Търново - 18; Видин - 9; Враца - 20; Габрово - 8; Добрич - 6; Кърджали - 5; Кюстендил - 16; Ловеч - 12; Монтана - 6; Пазарджик - 11; Перник - 15; Плевен - 14; Пловдив - 33; Разград - 1; Русе - 26; Силистра - 11; Сливен - 16; Смолян - 3; София област - 25; София град - 202; Стара Загора - 35; Търговище - 2; Хасково - 14; Шумен - 10; Ямбол - 16 души.

През последните 24 часа са били поставени 1 445 дози ваксини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Ковид ли?!!
    Правителството на Радев получи първата доставка от стотици хиляди "безплатни" ковид ваксини срещу "Омикрон". Инфлацията, която сега тормози всички е резултат точно от тези "безплатни" ваксини, от плащане на заплати на хора, които не работят, от компенсации за нищо не произвеждащи бизнеси. Всички знаем, че "ваксините" са експериментални течности в процес на тестови период от изкуствено създадената ковид истерия. По-рано се използваше "извънредната" обстановка, като начин да се огъват ръце и да се "ваксинират" масите с отровни бъркочи, а сега, когато няма "извънредни" обстоятелства, водеща е печалбата и депопулацията. Правителството на Радев хвърля парите щедро във всички посоки за закупуване на токсични течности без да се пита и уведомява българският народ! Това са милиарди левове народна пара, които можеха да се използват за разрушените села от наводненията, оборудване на болници за деца, възрастни хора, инфраструктура и т.н.! Въпросните бъркочи наречени ваксини, трябва да бъдат платени от всеки, който е зомбиран и иска да се боде. Няма нужда всички ние да плащаме за нещо, което не ползваме, и което после ще бъде изхвърлено, защото му е изтекъл срока. Заради 10% от населението се купуват ваксини за 80%, с което американските ни марионетки получават огромни комисиони. Затова "ковид ваксините" трябва да се плащат от ваксърите за всяка доза! ББ беше подписал договор за покупка на ковид ваксини, а от ПП подписаха за Омикрон. Затова всеки разумен българин няма да гласува за тези продажни партии. Защото върнат ли се отново на власт ни е еб@на м@м@т@. Отново мерки, маски, локдауни, принудителни ваксини, защото комисионните, които е взела политическата вихрушка трябва да бъде заработена. Майната му, че отново ще има хиляди убити българи... Време ни е за Възраждане!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари