30-годишен мъж се преби със скутер на булевард "Съединение"

1
Мотопедистът е настанен в болницата, без опасност за живота
Мотопедистът е настанен в болницата, без опасност за живота Снимка: Dunavmost / Архив

Мотопедистът е настанен в болницата, без опасност за живота

Служители на сектор „Пътна полиция“ изясняван пътен инцидент с пострадал мотопедист, станал вчера около 16:20 часа на булевард "Съединение" в Русе.

Според първоначалните данни, при движение в посока център, мотопед с марка „Пиаджо“, управляван от 30-годишен мъж, се е движел в лентата за насрещно движение и нарушавайки двойната непрекъсната линия е изпреварил попътно движещите му се превозни средства, изчакващи светофара на кръстовището с булевард "Цар Освободител". Същевременно товарен автомобил „Нисан“ с 34-годишен водач е извършвал маневра обратен завой, пресичайки двойната непрекъсната линия и при тази ситуация мотопедистът се е отклонил вляво, загубил е контрол и е паднал с превозното средство върху пътното платно, като двете превозни средства не са имали контакт, съобщиха от МВР - Русе.

При произшествието мотопедистът е пострадал с фрактура на подбедрица и е настанен в отделение на болницата, без опасност за живота. Проверката за алкохол е дала отрицателен резултат.

Причините и обстоятелствата, довели до възникване на пътния инцидент се изясняват в хода на образувано досъдебно производство по описа на сектор „Пътна полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Лекар
    Идва на свиждане на баща си ,който е катострофирал три дни по рано. Сега и двамата със счупвания в една стая ...
  • 4
    2
    Наистина
    Днес в 11.50минути по Борисова един кележ кара тротинетка ли как се вика Сигорни с 40 по уличното платно е той няма и 16 години кара по средата на дясно платно след него автомобили полиция нема има скрити в храсти.
  • 8
    1
    Ггггггхххх
    Чудесно попадение!!!Следващия път може и да не стане!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари