3 причини да изберете Банско за почивка с домашен любимец

1
В Лъки Банско е разрешен престоят на домашни любимци с тегло до 40 кг
В Лъки Банско е разрешен престоят на домашни любимци с тегло до 40 кг Снимка: Лъки Банско

В Лъки Банско е разрешен престоят на домашни любимци с тегло до 40 кг

Курортът Банско е отличен избор за почивка по всяко едно време на годината. През зимата туристите са привлечени от белите снежни писти, но и в останалите сезони планината предоставя разнообразни възможности за релаксираща ваканция.

Градът Банско и районът са подходящо място за еко походи, физически активности сред природата, за посещение на културни и спортни фестивали, за селски и поклоннически туризъм. Още повече, тук се намират едни от най-добрите спа комплекси, а и в Банско хотели има с всякакви екстри за своите гости.

Собствениците на домашни любимци също могат спокойно да почиват, като не се отделят от тях, защото в Банско има хотели, които допускат гости със своите животинки. Пък и курортното градче и планината предразполагат към разходки на открито с любимеца, вместо да се чудите при кого да го оставите по време на своята отпуска.

Къде да отседнем с домашния си любимец?

Един от най-добрите хотели в България, който е отличен с редица призове за качеството на предлаганите услуги, се намира именно в Банско. Още по-добрата новина е, че в него се допускат домашни любимци. Това е Лъки Банско - петзвездната перла на курорта. Комплексът се намира в непосредствена близост до центъра на града и предоставя на своите гости перфектни условия за отдих.

В Лъки Банско е разрешено пребиваването с домашен любимец до 40 килограма. При настаняването собственикът трябва да плати депозит в размер на 100 лева, който е възвръщаем след напускане на комплекса. Сумата е гаранция при евентуални материални щети, ако такива са нанесени от четириногото. Цената за придружаващото ни животинче е включена в таксата за дезинфекция. Тя е 20 евро на нощувка за любимците до 10 килограма и 30 евро на нощ за по-големите кучета.

При настаняване в хотела собственикът на домашния любимец предоставя всички необходими документи за регистрация и имунизация на животното. За улеснение на гостите, те ползват първия етаж на комплекса. Единствените места, на които е ограничен достъпът с любимеца, са ресторантите, детските кътове и спа центъра на хотела. За удобството на останалите гости се предполага, че в общите части животното ще е с каишка и няма да бъде оставяно без надзор.

3 причини изберем Лъки Банско за почивка със своя домашен любимец?

Спа ваканциите са сред най-зареждащите почивки.

Снимка: Лъки Банско

Това е една от основните причини, за да изберете Лъки Банско Спа & Релакс за релаксиращата си ваканция. Но защо да вземете и домашния любимец? На първо място, Банско е курортен град, в който няма как да скучаете. А че е разположен сред невероятната природа на Пирин планина и едноименния национален природен парк, е отлична възможност да се разхождате на воля с четириногото си животинче.

Втората причина, е самият хотелски комплекс Лъки Банско. Вече стана ясно, че тук домашните любимци се допускат. Какво по-добро предимство е да сте в изискана обстановка на петзвезден лукс и комфорт, където да може да сте придружени от любимеца си. Екстрите, които предлага комплексът, могат да задоволят и най-взискателните гости.

Снимка: Лъки Банско

Не на последно място, третата причина е именно ултрамодерният спа център на петзвездното бижу сред хотелите. Вашият любимец ще е близо до вас, а вие ще имате възможност да се насладите на незабравими емоции край басейна. Така може да сте цялото семейство или с приятели, за да се отдадете на пълно безгрижие.

Аква комплексът в Лъки Банско разполага с апаратура на световно ниво за възстановителни процедури и терапии. Паралелно с това, на разположение на гостите са открити и закрити басейни, предвидени са детски кътове и куп аква изкушения като джакузи, сауна, парна баня, масажни вани и т.н.

Любимото място за малки и големи в Спа-то са вътрешните басейни, в които температурата е цели 33 гр. Има и солен басейн, чиято соленост се постига със солите от Мраморно море. Може да опитате ефекта от престоя в Ледената или Солната стая, въздействащи благоприятно върху кожата, дихателната система и др.

Снимка: Лъки Банско

Разположението на хотела дава възможност да се съчетаят различни активности в планината - планинско колоездене, риболов, скално катерене, еко походи, каране на ски през зимата и посещения на забележителности в района на курортното градче.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари