19-годишно момиче почина, което било прегазено от патрулка в Гърция

1
Момичето е починало в болница поради критични наранявания на главата
Момичето е починало в болница поради критични наранявания на главата

Момичето е починало в болница поради критични наранявания на главата

19-годишното момиче, което миналата седмица е било прегазено от полицейски автомобил в село Палайо Зиго в Ксанти, Северна Гърция, е починало във вторник в болница поради критични наранявания на главата. Това съобщи "Та Неа", предаде News.bg.

Медията припомня, че шофьорът на патрулката първоначално е съобщил за инцидента, но след това е отрекъл участието си в произшествието, преди да признае вината си пред колегите си полицаи.

Във вторник сутринта преди смъртта на прегазеното момиче семейството ѝ призова свидетели да се явят, за да помогнат на разследването на обстоятелствата около произшествието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Димитър Кънев
    Че кога въобще полицията се е интересувала въобще от човешкия живот.НИКОГА.
  • 2
    1
    Александър
    Хазяйката ми в ХАСКОВО беше родена в КСАНТИ! Лека ти пръст, лельо ЕЛКЕ! Сега дъщерите и живеят в Пловдив! Тя беше управител на спо ртния магазин, където е бюста на КАПИТАН ПЕТКО!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари