19-годишният, убил Светомира, получи условна присъда

0
Семейството на загиналото момиче прави протест днес от 17:00 часа в Шумен
Семейството на загиналото момиче прави протест днес от 17:00 часа в Шумен

Семейството на загиналото момиче прави протест днес от 17:00 часа в Шумен

Условна присъда получи 19-годишният Жечко Кюркчиев, който предизвика тежка катастрофа в Шумен и уби 22-годишната Светомира Станчева в края на септември миналата година.

След обжалване на първата присъда от 3 г. и 4 месеца затвор, на втора инстанция обвиняемият получава условна присъда с изпълнителен срок от 5 години.

"Няма да е все така. Продължаваме да се борим. Човешкият живот толкова ли струва? Всеки трябва да си поеме отговорността от това, което е направил", каза за bTV майката на загиналото момиче.

"Обжалваме на 100%. Искам да призова за пореден път, обръщам се към българските магистрати. С доброто поведение, което ние имаме като семесйство, нека моралът да бъде над всичко, за да може хора в нашата ситуация да бъдат поне малко удовлетворени", каза бащата на Светомира - Анатолий Станчев. Днес ще има и протест от 17,00 ч в Шумен, вследствие на недоволството на пострадалите семейства

Мистериозно на паркинг е изгорял и джипът, участвал в катастрофата.

По време на фаталната катастрофа на кръговото кръстовище на бул. "Симеон Велики" в града през септември 2023-а, пострада още една жена. Тя бе със средна телесна повреда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    ДС
    Когато тати и чичо и дядо и сие са от Държавна сигурност е така.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари