16-годишен "шофьор" е със счупен таз

0
След удара предницата на колата е потрошена, едната врата на гаража - също
След удара предницата на колата е потрошена, едната врата на гаража - също Снимка: Бряг

Раненият при катастрофата, която направи вчера 16-годишен "шофьор" в Русе, е със счупен таз и прорезни рани по ръцете. Това стана ясно днес от полицията.

Както вече съобщихме, инцидентът стана вчера към 14 часа в русенския квартал "Чародейка", където  непълнолетният, седнал да шофира, заби "Пежо" в гараж на ул. "Ради Иванов" близо до бл. 210. При удара в гаража водачът, роден 1999 година, се е разминал само с драскотини. По-сериозно пострада 27-годишният му спътник, който се е возил отпред.

16-годишният младеж вероятно се движил с висока скорост, не успял да овладее колата и се блъснал в гаража. След удараколата отскочила и се върнала на платното.

Вчера колата остана около 2 часа на мястото на инцидента, за да се направи необходимият оглед. Улицата беше затворена за движение. Предницата на колата е била потрошена, едната врата на гаража - също. По колата, която е била в гаража,нямаловидимищети. Около пежото и по тротоара обаче се виждали капки кръв. Зад колата пък ималои кърпа, напоена с кръв.

Собственик на съседен гараж коментирал, че преди време са влезли и в неговия гараж по същия начин.

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари