14-годишно момче е в болница след побой в училищен двор

0
Момчето твърди, че е удряно с бокс
Момчето твърди, че е удряно с бокс Снимка: БГНЕС / Архив

Момчето твърди, че е удряно с бокс

14-годишен ученик е настанен в неврохирургията на МБАЛ - Хасково, след като е бил бит в двора на училище.

Боят е нанесен вчера следобед в двора ОУ "Любен Каравелов" в хасковското село Узунджово, информира bTV. Въпреки че е на 14 г., момчето е ученик в 4. клас.

При игра на двора тийнейджърът ударил с топка друго дете от класа. По това време покрай училището минават 17-годишен братовчед на пострадалото при играта момче, заедно с приятел.

Двамата влизат в училищния двор и единият хваща 14-годишното момче, а другият го удря в лицето. Според пострадалото дете ударът е бил с бокс.

По това време възпитателят и останалите ученици вече са се придвижвали към сградата на училището и учителят не е станал пряк свидетел на нападението, обяви директорът на учебното заведение.

След боя 14-годишното момче също влиза в училище и остава в клас. В 16:00 часа се качва в училищния автобус и се прибира в село Нова надежда. Дядо му вижда, че е пребит, подава сигнал в полицията и до отдел "Закрила на детето" и го води на лекар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Ariel
    Извикайте мангалите от ДПС и ГЕРБ,тиквата и мазния противен Пеевски,да помогнат???
  • 4
    2
    Йок зарар!
    „Въпреки че е на 14 г., момчето е ученик в 4. клас“! Е, ще му е за урок на циганина да не удря други!
  • 1
    1
    Безхаберие и безотговорност
    Физкултурникът не видял нищо,в последвалия час, пак никой нищо не разбрал.Що за отношение към учениците (сигурно не са много)в това училище.Директорът бърза да защитава персонала си.Битият си е бит..така ли?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари