11-годишният Дани има нужда от средства, за да пребори агресивен рак

1
Сумата за изследвания в Турция е непосилна за семейството на момчето
Сумата за изследвания в Турция е непосилна за семейството на момчето Видео: NOVA

Сумата за изследвания в Турция е непосилна за семейството на момчето

11-годишно дете има спешна нужда от средства, за да продължи лечението си. Дани живее с майка си във Великобритания. Там е подложен на лечение, след като през 2022 година е диагностициран с тумор, но заболяването се развива агресивно. Момчето е подложено на продължителна и силна химиотерапия, но към момента лекари дават малки шансове за възстановяването му.

Майка му Петя Григорова решава да потърси и други варианти и да продължи лечението на Дани в клиника в Турция. В неделя те са пристигнали там, но имат нужда от средства, за да продължат лечението на Дани. Сумата обаче е непосилна за тях.

Насочих се към клиниката в Турция, тъй като се свързах с професор, специализирал в точно този вид заболяване, от което страда Дани. Това, което препоръчват е заедно с агресивната химиотерапия да има и имунотерапия. Сумата, която ще е необходима за лечението е много голяма и е непосилна за нас”, заяви майката на Дани, цитирана от NOVA.

Тя обясни, че в Лондон лекарите отказали да направят биопсия на Дани, за да се потвърди метастаза. „Във Великобритания ни насочиха директно към химиотерапия – без изследвания и биопсия. Сега в Турция искат да му направят пълни изследвания. Включително биопсия”, посочи тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Ant 123
    Кой ще превежда на приемния преглед и на визитациите?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари