Жена загуби всичките си зъби при козметична операция

1
Холандия и Белгия разрешават евтаназията. Искам да умря, вместо да усещам тази болка
Холандия и Белгия разрешават евтаназията. Искам да умря, вместо да усещам тази болка

Турска гражданка, която загуби всички си зъби при козметична операция, заяви пред журналисти, че планира да отиде в Белгия или Холандия, за да сложи край на живота си.

Асистираното самоубийство там е разрешено.

41-годишната Сунай Йозтюрк, работеща в сферата на туризма, се е подложила на операция за избелване на зъбите в частна дентална клиника в южната турска провинция Анталия. След това обаче нещата са се объркали.

Въпреки предупреждението, че единият зъб я боли, зъболекарят й сложил циркониеви коронки на 20 зъба. След няколко дни болката станала непоносима. Жената се върнала в клиниката, и зъболекарят й извадил три от тях, след нейно разрешение.

Болката обаче не отшумяла. Дни по-късно всичките 32 зъба на жената били извадени, но болката продължавала да бъде непоносима. След направен преглед от неврологичен хирург се оказало, че жената е диагностицирана с тригеминална невралгия. Бил е засегнат нерв, отговорен за сензитивността на лицето и двигателните функции при дъвчене, предаде „Хюриет дейли нюз“.

Сунай Йозтюрк разкри, че се е подложила на различни терапии, но нищо не помогнало. Тя сподели, че не може да говори и да си движи устата. Не може и да се храни, а болката е ужасяваща. „Холандия и Белгия разрешават евтаназията. Искам да умря, вместо да усещам тази болка, разкри тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари