Жена се заби в стълб на входа на Русе

1
Жена пострада след нелепа катастрофа заради смяна на знамена
Жена пострада след нелепа катастрофа заради смяна на знамена Видео: БГНЕС

Русе / Жена на около 30 години е пострадала при нелепа катастрофа днес преди обед в Русе. Тя е изпуснала управлението на автомобила при изпреварване, като се предполага, че се е разсеяла заради поставянето на нови знамена на електрическите стълбове.

Инцидентът е станал около 10.30 ч на пътя Бяла - Русе, малко след входа в града на международното шосе. От няколко дни там върви акция по подмяна на знамената на Русе, България и Европейския съюз с нови заради предстоящите Великденски празници и Деня на Русе – 6 май. Мястото е обезопасено от общинските служители и е обозначено със съответните знаци.

Водачката на лек автомобил "Пежо" най-вероятно се е загледала за секунди в поставянето на новите знамена и при изпреварване е изпуснала волана. Тя се е ударила в електрическия стълб, като при удара е паднало осветителното тяло, и се е завъртяла в тревните площи. Извиканият екип на "Спешна помощ" я е откарал в шок в болницата, с травма на врата и леки наранявания. Причините за инцидента се изясняват.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари