Жена остана без пръст докато пазарува в "Макдоналдс"

0
Олга Гаврилова иска обезщетение от хранителния гигант за 4,5 милиона рубли
Олга Гаврилова иска обезщетение от хранителния гигант за 4,5 милиона рубли

Рускиня съди гиганта "Макнодалдс" заради отрязан пръст. Искът на пострадалата жена е в размер на 4,5 милиона рубли. Московчанката пострадала, след като пазарувала на външно гише. Купила си кафе, разплатила се с продавача, но той не погледнал, че жената е все още пред прозореца и рязко го затворил. Вертикалният механизъм прерязал като със скалпел една трета от пръста на младата жена, съобщава Lifenews.ru.

На помощ на момичето веднага се притекли служители на заведението, но помощта, която оказали била... чаша с лед, в която да потопи отрязания пръст. "Линейката, която бе извикана, пристигна след час и половина. През това време около мен се бе събрала тълпа от любопитни, някои от които даже се смееха", разказва пострадалата жена

Управата на местния ресторант категорично отказала да признае, че инцидентът е по вина на нейния служител и обвинила производителя на прозорци. Не се пазят и записите от камерите на заведението. Според управителя те се съхранявали само две седмици, а инцидентът е станал преди повече от две години. "Каквото можахме - направихме - оказахме й първа помощ, извикахме линейка. Нямаме вина за случилото се", заявяват от там.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари