Зеленски: Няма да преговаряме с Путин

0
Руският президент заяви, че Москва е готова за преговори с Киев, но но заяви, че статутът на анексираните територии не подлежи на договаряне
Руският президент заяви, че Москва е готова за преговори с Киев, но но заяви, че статутът на анексираните територии не подлежи на договаряне

Ще седнем на масата за преговори само с друг президент на Русия

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че е невъзможно да се водят преговори с Владимир Путин, Украйна ще води диалог с друг руски държавен глава. Той заяви това във "Фейсбук" профила си.

Президентът съобщи, че днес е провел заседание на Върховния главнокомандващ и току-що е приключило заседанието на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна, предаде bTV.

По-рано през деня в Русия бяха подписани договорите за присъединяване на украински територии към русия след референдуми, които бяха осъдени от света.

В реч руският президент заяви, че Москва е готова за преговори с Киев, но но заяви, че статутът на анексираните територии не подлежи на договаряне.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Самарин
    Много си малък в прекия и преносен смисъл,да поставяш условия.Дори в този момент стоварват тежко оръжие на територията на тази бивша членка на Съветския съюз. Джо Бадън,този вече амортизиран човек,изпраща всичко което може да служи на украинците във войната.Милиарди долари пътуват всеки ден от САЩ за ЗЕЛЕНски. Този клоун,иска по съкратената процедура да влезе в НАТО. Действие, което ще озлоби още по вече Вл. Путин,който може да предприеме нещо по непопулярно от началото на войната.
  • 5
    1
    Сtanko
    Че кой преговаря с губещия??? То всичко е ясно като бял ден. По скоро да им се изясни, че анките нямат работа наоколо и толкова!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари