Защо не закопчеят с белезници някой от калибъра на Пеевски?

0
Слави Трифонов публикува яростен коментар по повод зрелищния арест на кметицата на район "Младост"
Слави Трифонов публикува яростен коментар по повод зрелищния арест на кметицата на район "Младост"

Слави Трифонов публикува яростен коментар на страницата си в социалната мрежа по повод вчерашния зрелищен арест на кметицата на столичния район "Младост" - Десислава Иванчева.

"Вчера в центъра на София беше извършен зрелищен арест. Ама наистина зрелищен. Кметът на "Младост" Десислава Иванчева бе държана права, с белезници на ръцете, повече от три часа върху платното на централен софийски булевард. Там, напълно случайно, имаше камери на кабеларката “Канал 3”. Още преди полицаите да намерят подкупа, неясно как се знаеше, че парите са 70 хиляди евро. 

От друга страна, днес, по официална информация от прокуратурата, по ръцете на арестуваната Десислава Иванчева са намерени следи от мастилото на белязаните банкноти.
Всичко щеше да е прекрасно, ако хората задържали, може би подкупния кмет на "Младост", бяха чисти като сълза от сърна.

Малко факти. Шефът на КПКОМПИ е Пламен Георгиев. Това е същият Пламен Георгиев, който е прокурор по делото за подслушването на покойния директор на Агенция "Митници" Ваньо Танов по казуса с покойния Мишо Бирата. Въпреки съмненията за намеса в работата на митниците, които тези разговори пораждат, записите са унищожени и дело няма. Както няма и разследване на прокурора Пламен Георгиев кое е лицето, което се обажда да нареди на шефа на митниците да не закача Мишо Бирата. А кой се обади – знаем всички.

А шефът на специализираната прокуратура Иван Гешев, е същият онзи Гешев, прокурор по делото за източване на КТБ, който твърди, че Делян Пеевски не бил свързан с кредити от КТБ при положение, че според официалните документи майката на Делян Пеевски – Ирена Кръстева, е закупила пресгрупата „Монитор“ с кредит от КТБ.

Проблемът в тази ситуация е, че никой от участниците в нея не се ползва и с капка обществено доверие. И дори кметицата да е взела парите, едно гласче казва в главата на всеки нормален българин: “A, тези дето я хванаха, не са ли също престъпници?” Въобще цялата работа е много съмнителна.

Доверие в тези институции ще има тогава, когато освен кмета на "Младост" закопчеят с белезници и някой от калибъра на Пеевски.", пише Слави Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари