Заложническа драма в Украйна

0
Неизвестен мъж взе заложници в сградата на пощата на улица "Шевченко" в източноукраинския град Харков
Неизвестен мъж взе заложници в сградата на пощата на улица "Шевченко" в източноукраинския град Харков Снимка: Є.РУДЕНКО / pravda.com.ua

Неизвестен мъж взе заложници в сградата на пощата на улица "Шевченко" в източноукраинския град Харков, съобщи говорителят на украинската национална полиция Ярослав Тракало, цитиран от ТАСС и БТА.

"По предварителна информация, мъжът в пощенската зала твърди, че към тялото му е прикрепено взривно устройство, което той бил готов да детонира. Засега не е известно нищо за неговите искания", каза говорителят, цитиран от сайта на вестник "Украинска правда".

Според него в сградата има хора, но броят им засега не се съобщава. Според репортер на вестника районът около мястото на инцидента е отцепен и там се намират около 20 полицейски автопатрула, пожарни коли и бърза помощ.

На място работят също и експерти по обезвреждане на взривни материали. Според местен полицейски източник, цитиран от ТАСС, там е и цялото ръководство на градската полиция, но управлението отказват всякакъв коментар. 

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари