Заловиха шофьор след гонка с полицията в Русе

1
29-годишният мъж се сдобил с 8 акта за нарушения
29-годишният мъж се сдобил с 8 акта за нарушения

29-годишен мъж е заловен миналата вечер в Русе, след като извършил серия груби нарушения на Закона за движение по пътищата, опитвайки да избяга с автомобил от полицейска проверка.

21:28 часа в района на кръстовище „Олимп“ в Русе, полицейски екип на Второ РУ забелязва лек автомобил „Сеат“, двежещ се без включени светлини. При последвалите действия от страна на униформените, да спрат автомобила и да извършат проверка на водача, мъжът зад волана не спрял, а продължил движението с в посока ул. Чипровци.

Полицаите последвали нарушителя и успели да го установят, и заловят на ул. Мария Луиза, където опитал да се скрие. Изяснена е самоличността на водача – 29-годишен от гр. Тутракан, а управляваният от него автомобил се оказал собственост на фирма. Той е отказал да бъде изпробван за употреба на алкохол, както и да му бъде извършена проверка за употреба на наркотици и/или упойващи вещества.

Случаят е документиран от служителите на Второ РУ и екип на пътна полиция. На водача са съставени актове за общо 8 нарушения, като само три от тях са за преминаване на червен сигнал на светофар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари