Явор Божанков: Лявото започна да прилича на лош двойник на "Възраждане"

0
„Връщането на хартиения вот е огромен риск", смята той
„Връщането на хартиения вот е огромен риск", смята той Видео: NOVA

„Връщането на хартиения вот е огромен риск", смята той

Хората, които сме се борили за съдебна реформа и т.н., нито един не е в тази група (на БСП) – нито един не остана – кой натирен, кой на друго място, кой независим. Големият риск пред лявото в България е, че то започна да прилича на много лош двойник на „Възраждане”. Практически няма разлика, дори имат общи инициативи.

Това заяви независимият депутат Явор Божанков по NOVA.

Той даде пример с общи подписки, общи конституционни жалби между двете партии. „Това е тревожно, защото „Възраждане” са популисти, те са риск за демократичната система, те са риск за държавата като цяло. Прибавянето на БСП от тази страна е страшно неприятно”, обясни тезата си депутатът, който влезе в 48-ия парламент от квотата на БСП, но бе изключен от парламентарната група.

Връщането на хартиения вот е огромен риск. Хартиената бюлетина е страхотен удар – 6 години борбата с изборните машинации доведе до машинния вот. Тези, които въведоха хартиения вот, те унищожиха машините, разчитат на едно – ако не могат да спечелят подкрепа от обществото, да я спечелят служебно. ГЕРБ, ДПС, БСП разчитат да спечелят от това. От българския избирател зависи дали ще успеят”, каза Божанков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    До 1
    Мнението на руските проститутки никой не го е искал..
  • 2
    1
    ...
    да еба и боклука ти прокажен ! изчезвай на обучение в америка, курво агресивна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари