Времето ще е слънчево и топло до края на седмицата

0
Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°
Максималните температури ще бъдат между 18° и 23° Снимка: Dunavmost

Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°

През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, в София - около 7°.

Утре ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността главно над източните райони. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток и с него ще продължи да прониква хладен въздух. Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, в София - около 20° и в Русе - около 22°. Това съобщи дежурният синоптик в НИМХ Боряна Маркова, цитирана от агенция Фокус.

Над Черноморието облачността ще е по-често значителна. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максимални температури: 18°-20°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 14°, на 2000 метра - около 8°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и още ще се повиши.

В петък и събота над Западна и Централна България времето ще е предимно слънчево. Преди обяд над източните райони ще има значителна ниска облачност или мъгла. Ще е почти тихо или със слаб североизточен вятър. Минималните температури ще са между 5° и 10°, а максималните - между 15° и 20°.

В неделя със слаб вятър от запад-югозапад дневните температури ще се повишат с 3-4 градуса. Времето ще бъде слънчево, с временни увеличения на облачността, средна и висока.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари