Волен Сидеров: Очаквам извинение!

0
Това е удар по честта и достойнството ми, заяви лидерът по отношение на декларацията на НФСБ
Това е удар по честта и достойнството ми, заяви лидерът по отношение на декларацията на НФСБ Снимка: БГНЕС

"Приемам декларацията на НСФБ като неколегиално поведение".

Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров за разногласията по Закона за горивата и декларацията на НФСБ, с която партията опроверга твърдението, че е постигнато разбирателство по закона, пише Труд.

Попитан говорил ли е с вицепремиера и лидер на НФСБ Валери Симеонов след декларацията за Закона за горивата той посочи: „Не сме говорили. Какво да говоря след декларация, която ме изобличава в неистина, в лъжа на практика. Това е удар по честта и достойнството ми, очаквам извинение“. В отговор на въпрос не намира ли грешка в поведението си Волен Сидеров коментира: „Когато съм намирал грешка, винаги съм се извинявал. Само че има мои коалиционни партньори, в чиито речник думата „извинявай“ не присъства. Не е лошо да влезе там, това не е слабост. Достойният човек се извинява. Който смята, че е винаги прав – получава уроци от живота“.

Питайте ги защо са вносители на този закон. А техният шеф го нарича лобистки“, посочи Сидеров. „Това разделение не е мой проблем, обърнете се към тях. Аз държа на името и честта си. Аз съм направил Валери Симеонов политик и няма да позволя някой да ми обяснява как да искам съгласието му“, заяви той. „Това не е казарма. Моите коалиционни партньори трябва да разберат, че не са фелдфебели“, каза още Сидеров.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари