Владимир Путин: Русия е готова да работи с всички страни по света

1
Руската федерация остава открита, тя не смята да се затваря и е готова да работи с всички страни по света, които искат това
Руската федерация остава открита, тя не смята да се затваря и е готова да работи с всички страни по света, които искат това Снимка: ТАСС

"Нашата страна няма да се затваря и е готова да работи с всички държави по света", това каза руският президент Владимир Путин.

Днес държавният глава проведе заседание с членове на правителството в Москва.

"Руската федерация остава открита, тя не смята да се затваря и е готова да работи с всички страни по света, които искат това", каза Путин, цитиран от Novini.bg.

Думите му дойдоха след като редица световни компании преустановиха своята дейност в страната заради руската агресия срещу Украйна.

Президентът допълни, че е необходимо да се защитават правата на чуждите инвеститори, които искат да продължат да да работят в страната му.

Путин се спря и върху новите санкции, въведени от Европейския съюз, САЩ, Великобритания и други страни, заради нападението срещу Украйна.

"Руската федерация заедно със страните, които не признават незаконните санкции и им се противопоставят, ще намери решение на проблемите, които се опитват да ни създадат", каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Трой
    Толкова си нагъл джудже че на 70 г ще правиш империя луд казак.
  • 1
    4
    Ники
    Русия е готова да работи с всички страни по света - както в момента работи с Украйна
  • 1
    3
    Do Komentar 1
    Изглежда, че във Вашата камбанария нямате разбиране какво точно е казал Путин ! Много е странно за вас да си размърдате чарковете "в тавана", нали ?!
  • 3
    2
    русенец до 1
    Затова пък икономиките на ЕС цъфтят и вържат. Инфлацията за две седмици е над 20 % и то официалната. Канцлерът на Германия днес 4 пъти се е обаждал на Путин. Държавата на памперсите и те са добре с икономиката, ФЕД признава за чудовищна инфлация за последните 40 години. Така, че ако руската икономика е умряла, то значи другите изобщо не съществуват.:) Събуди се, другарю! В 21 век сме, четем статистика, имаме и всякакви телевизии, не се издавай, че ти плащат да пишеш глупости.:)))
  • 3
    1
    Русе
    току що руската икономика УМРЯ. Даже Путин го призна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари