Вижте как се "наказват" шофьори в Русе

0
Бързо производство е заведено срещу 67-годишен русенец след катастрофа на кръстовището между бул. "Христо Ботев" и бул. "Цар Освободител"
Бързо производство е заведено срещу 67-годишен русенец след катастрофа на кръстовището между бул. "Христо Ботев" и бул. "Цар Освободител"

Бързо производство е заведено срещу 67-годишен русенец след катастрофа на кръстовището между бул. "Христо Ботев" и бул. "Цар Освободител", съобщиха от полицията. На 14 юни около 16:20 ч. екип на Пътна полиция е изпратен на кръстовището по сигнал за пътен инцидент.

На място униформените установили лек автомобил "Опел Корса" с видими щети по него от произшествие и водача М.В. на 67 г. от Русе. Той обяснил, че е блъснал престояващия пред него лек автомобил. След което между водачите възникнал спор и шофьорът на другата кола "наказал" по малко странен начин М.В. - хвърлил в тревните площи ключовете за "Опела" след което потеглил. 67-годишният не могъл да даде описание на другия водач и автомобила му.

Проверката му за алкохол обаче дала положителен резултат и при пробата с техническо средство е отчетено наличие на алкохол 1.44 промила. Съставен му е акт за административно нарушение и е връчен талон за медицинско изследване.

По случая е образувано бързо производство.

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари