ВиК - Русе отложи с ден ремонтите по улица „Кирил Старцев“

0
Нормалното водоподаване ще бъде нарушено от 9:00 до 17:00 ч. на 19 август
Нормалното водоподаване ще бъде нарушено от 9:00 до 17:00 ч. на 19 август Снимка: Dunavmost / архив

Нормалното водоподаване ще бъде нарушено от 9:00 до 17:00 ч. на 19 август

Поради технически причини дейностите по изграждане на главни връзки към новоизграден водопровод по ул. „Кирил Старцев“ в гр. Русе, планирани за 18.08.2022 г., ще се извършат на 19.08.2022 г. в часовия интервал между 9:00 ч. и 17:00 ч. Ще бъде нарушено нормалното водоподаване на абонатите по ул. „Кирил Старцев“ в отсечката от ул. „Княжеска“ до ул. „Духовно възраждане“, ул. „Царевец“ и по ул. „Княжеска“ в отсечката от ул. „Велико Търново“ до ул. „Кирил Старцев“.

Предварително се извиняваме за причиненото неудобство и Ви благодарим за разбирането., пишат от Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!
Етикети

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    така беше
    Първо викат "махнете си колите, ще копаем утре улицата", махнахме колите, една седмица ги чакаме да почнат да копаят улицата. Еми да си ебат майките.
  • 1
    2
    ггг
    ВИК да мрат. Педераси.
  • 4
    1
    xexe
    Очевидно отново ги отлага, и днес не работи никой :D само за затворили улицата
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари