Вежди Рашидо: Като видя агресивна жени, мустаците ми се смаляват

0
За мен Бойко Борисов е феномен. Той е жив, емоционален и устойчив
За мен Бойко Борисов е феномен. Той е жив, емоционален и устойчив Видео: bTV

"Като видя агресивна жена, мустаците ми се смаляват".

Така шефът на парламентарната комисия по култура и член на ГЕРБ Вежди Рашидов коментира в ефира на bTV кандидата за кмет на София Мая Манолова.

Аз съм 100-процентов мъж, но като видя агресивна жена и мустаците ми се смаляват. Мая Манолова до днес не е направила нищо - това е само говорене. Хора, които не са посадили едно дръвче, не са преместили една тухла - не бих искал да коментирам. Мая Манолова направи нещо много сбъркано – един миш-маш от безхарактерни хора, на които не им е ясно кои са, така е създаден башибозукът”, коментира Рашидов.

По думите му изборите отдавна са свършили и е време да се спре с равносметките, а спечелилите да започнат веднага със своята работа.

ГЕРБ спечели най-много общини, не виждам какво трябва да се коментира. Нормално е да не е на 100%, това са избори – има загуби, но те са минимални. Явно Манолова още не е разбрала, че изборите свършиха, някой трябва да Работи. Днес Фандъкова полага клетва”, посочи Рашидов.

Рашидов коментира още представянето на обединените десни партии на изборите и че нито един от техните кандидати за кметове не е споменал думата култура, етнос или идентичност. „Всички искат властта, но никой не казва какво ще прави с тази власт. Смятат, че с един мандат ще направят град – не може, градове се правят стотици години”, посочи още той.

Според политика обвиненията, че Фандъкова е спечелила, благодарение на ромските гласове – дели обществото на етноси, а това е недопустимо.

Бившият културен министър каза, че според него Виктор Орбан и Бойко Борисов са най-адекватните европейски политици.

За мен Бойко Борисов е феномен. Той е жив, емоционален и устойчив. Той има право да се радва, да се сърди и да плаче. На главата му лежат много отговорности и ресори. Нека да му дадем възможността понякога да се ядосва. Напрежението е голямо. Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта. За мен Бойко Борисов и Виктор Орбан са най-адекватните европейски политици в момента. Двамата казват най-ясно и точно нещата”, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Вече втори ден вали. Мъжа ми е в депресия, стои и гледа през прозореца. Ако не спре да вали, ще трябва да го пусна вътре...

Харесай Дунавмост във Фейсбук