Веселин Марешки: Аз пия само витамин C и кислородна вода, за да се предпазя от заразата

0
Мога да кажа, че донякъде съм щастлив, че не трябва аз да взимам решенията в този момент
Мога да кажа, че донякъде съм щастлив, че не трябва аз да взимам решенията в този момент Снимка: БГНЕС / Архив

Аз мога да кажа, че донякъде съм щастлив, че не трябва аз да взимам решенията в този момент

БСП и Президента не могат да си намерят ролята в тази кризисна ситуация, в която се намираме и не могат да си намерят мястото, не знам колко от колегите са заразени с коронавирус и ще разнасят. Диктатура знаем много добре в какво се изразява, в среднощни арести и т.н., така че не знам за каква диктатура говорят колегите от БСП. Това съобщи в предаването на Канал 3 "Офанзива с Любо Огнянов", лидерът на "Воля" Веселин Марешки.

"Аз мога да кажа, че донякъде съм щастлив, че не трябва аз да взимам решенията в този момент, че не съм на мястото на правителството. Защото от една страна, ако оставиш хората на улиците и работните им места, могат да загинат хиляди, от друга, с мерките които се взеха, а според мен те са правилни, икономиката ще пострада.", допълни той.

"Като човек, който се занимава с аптеки, в бизнеса си работя само във вътрешния пазар, внасям и предлагам на нашия пазар продукти. Спекула сигурно е имало, но тя не идва от аптеките. Производителите виждат, че даден артикул има голямо търсене и вдигат цените.", каза Марешки.

"Може и да има леко покачване на цените на лекарствата, но никой не говори за спекулата с горивата", запита се той.

"Аз лично пия само витамин C и от две седмици започнах да пия кислородна вода, по няколко капки на ден, за да се предпазя от заразата", сподели лидерът на "Воля".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари