Тежка катастрофа на пътя Бяла - Попово

4
Две жени са настанени в УМБАЛ "Канев" с опасност за живота
Две жени са настанени в УМБАЛ "Канев" с опасност за живота

Шестима са пострадали при катастрофа между три автомобила на пътя Бяла - Попово вчера вечерта.

На 30 юни в 18:18 часа в РУ-Бяла е получен сигнал, за възникнал пътен инцидент с три превозни средства, на път IІ-51 /Попово-Бяла/ в района на км 21+500.

Изпратените на местопроизшествието полицейски служители са установили, че водачът /47-годишен мъж/ на товарен автомобил "Ленд Роувър" с плевенска регистрация, движейки се в посока към гр. Бяла, на десен завой е загубил управление и се е ударил последователно в товарен ДАФ с прикачено полуремарке с варненска регистрация, управляван от 60-годишен мъж, а след това и в товарен автомобил "Фолксваген Транспортер" с разградска регистрация, с шофьор на 51 г.

При удара последното превозно средство е напуснало пътното платно вдясно по посока на движението си и се е преобърнало в крайпътните храсти и дървета.

При катастрофата са пострадали водачът на фолксвагена - с няколко фрактури, който е настанен в болница "Канев" в Русе. Пътничка в същия автомобил с фрактури на прешлени, ребра и други контузии, е настанена в болницата с опасност за живота. Още една пътничка от роувъра, която е с фрактури на прешлени, бедро, ребра и други травми, е настанена в болницата с опасност за живота. 

Шофьорът на роувъра е с натъртване на крак и е освободен за домашно лечение. Пътник от неговия автомобил с комоцио и травма на бял дроб и още един техен спътник е с фрактура на ребра и пневмоторакс, който е настанен в ортопедията на УМБАЛ "Канев".

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група, започнато е изясняване на пътнотранспортното произшествие в хода на образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари