Венци Чикагото ще регистрира партия на 3 март

0
Учредителното събрание е насрочено за 12:00 в зала "Дунав"
Учредителното събрание е насрочено за 12:00 в зала "Дунав"

Венцислав Ангелов, известен с прякора "Чикагото" ще направи нов опит за регистрация на партия на националния празник 3 март. Учредителното събрание е насрочено за 12:00 в зала "Дунав", като за регистрацията са необходими минимум 500 човека. 

Предвижда се преди това неговите съмишленици да се съберат в 9:30 пред Пантеона, където ще направят импровизирана литургия за всички българи, "които са си отдали животите в различни военни конфликти за да ни има днес всички нас".  След това ще бъде организиран "поход на промяната" по русенските улици, който ще продължи до спорна зала "Дунав". 

Скъпи Приятели...!!! След като на 18.02.2015 година в град София на площад Народно Събрание , ние Будни Българи и Българи заявихме нашите категорични и твърди намерения по създаването на Народна Патриотична Партия ПРОМЯНА , предстои да се съберем минимум 500 човека за да учредим нашата партия !!!!
ВРЕМЕ НАВСТАВА, ТУПКАТ СЪРЦА НИ...!!!! ВРЕМЕ е за ИСТИНСКА ПРОМЯНА...!!!!, 
се казва в призива към всички симпатизанти на движението.

През август 2014 Ангелов опита да регистрира Народна патриотична партия „Промяна“, като обаче не успя да събере изискваните по закон 500 учредителя. Още тогава те дадоха заявка, че не направят нов опит за регистрация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари