Вътрешният министър: Проверките в болниците вървят повече от година

0
Младен Маринов направи уговорката, че не иска да поставя черна точка на всички лекари, нито да слага всички под един знаменател
Младен Маринов направи уговорката, че не иска да поставя черна точка на всички лекари, нито да слага всички под един знаменател Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Младен Маринов посочи, че проверките за нарушенията в болниците вървят повече от година.

Той допълни, че сега, след срещата с медицинските сестри, ще бъдат добавени още лечебни заведения.

"Проверките вървят повече от година, има реализирани операции. Може би ще включим допълнителни сигнали, но като политика на министерството, това е една от линиите, по които усилено работим - цената на здравеопазването", заяви министър Младен Маринов след награждаването на отличените в церемонията "Полицай на годината 2019".

Младен Маринов направи уговорката, че не иска да поставя черна точка на всички лекари, нито да слага всички под един знаменател. Става дума за конкретни лица, каза министърът.

МВР-шефът благодари на главния прокурор Сотир Цацаров, че е съдействал за възобновяването на делото на срещу полицаите, лежали в затвора по случая "Чората", за да могат да се защитят и да докажат своята невинност. Маринов заяви, че подкрепя полицаите и се надява да успеят да го направят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари