Валежите спират, температурите скачат до 28 градуса

0
Времето ще бъде предимно слънчево и топло
Времето ще бъде предимно слънчево и топло

Времето ще бъде предимно слънчево и топло

Между 12 и 16 градуса са измерените в 6:00 часа температури в Североизточна България. 16 градуса е в Силистра, 14 градуса – в Русе, 12 градуса – в Шумен, Търговище и Разград. В Шумен атмосферното налягане е 978 хектопаскала, влажността на въздуха е 98%, съобщи БНР.

През нощта на много места валя дъжд, количеството паднали валежи в Шумен е 15 литра на квадратен метър.

През първата половина на деня ще е предимно слънчево, следобед ще има временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от югозапад, следобед в Дунавската равнина ще е от запад.

Очаква се повишение на максималните температури спрямо вчера. Днес стойностите ще са предимно между 26 и 28 градуса, за Русе – около 27 градуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари