Уважаеми бъдещи посетители на град Русе, моля Ви, не идвайте скоро тук!

22
В къртичината, в която е превърнат градът ни, вече дори самите русенци не могат да се ориентират
В къртичината, в която е превърнат градът ни, вече дори самите русенци не могат да се ориентират

В къртичината, в която е превърнат градът ни, вече дори самите русенци не могат да се ориентират

Уважаеми бъдещи посетители на град Русе, моля Ви, не идвайте скоро тук! То и да искате, не можете.

Ако пътувате от София, рискувате да се влеете в ужаса от камиони и коли още от Бяла. Ако идвате от Варна, Ви грозят две опасности - голямата дупка, изкопана до Симовата мелница и блокиран подход към международното шосе.

Ако идвате от Силистра, за по-сигурно се отбийте през Николово, от там може и да успеете с повечко късмет. Освен стотиците ТИР-ове, заемащи крайната лента и хвърлящи отпадъци край пътя като за световно, се вият опашки от леки автомобили на румънски туристи. В най-оптимистичния вариант те са в две колони, но подчертавам - оптимистичен вариант. Стълкновението към заветното ГКПП Дунав Мост се изразява в три лъча - от Международното шосе, от бул. Липник към Международното шосе и от бул. Тутракан откъм Захарна фабрика. Днес следобяд задръстването беше до Захарна фабрика, в една трета от бул. Липник, а за самото Международно - не проследих, защото рискувах да не се прибера обратно. Пътуването ми от Русе до Мартен продължи 2,5 часа.

Моля Ви, скъпи бъдещи посетители, спестете гаврата със себе си. Ако все пак сте любители на силните усещания и успеете да пробиете блокадата, ще бъдете възнаградени подобава и в Русе. В къртичината, в която е превърнат градът ни, вече дори самите русенци не могат да се ориентират. Няма неразкопана улица. Ако намерите такава, не казвайте коя е, защото и нея няма да пожалят.

Дълго преглъщахме извращенията на Водното, на принципа "трай бабо за хубост", ноооо на тази хубост няма да се радваме скоро или може би изобщо.

Ако във вашите населени места не се гаврят достатъчно с Вас, тогава добре сте дошли в Русе!!!

Емил Ушев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    17
    Искрена
    Кметската предизборна агитка с големите плюнки и закани към предходните юнаци-градоначалници, как щяха да ги изобличат в злоупотреби и некадърност, къде сте бре? Нали щяхте да работите ПО-ДОБРЕ ?! ХАРЕСВАТЕ ЛИ СИ РАБОТАТА? МАЙ имате нещо в устата, та си мълчите, да не би да сте захапали КОКЪЛА?
  • 6
    16
    Бул. България - ТИР-блокада!!!
    ТИР-овете тази сутрин са паркирали на три реда и изцяло са затапили бул. "България" от бензиностанция "Лук Ойл" към границата! Виждаха се още паркирали от моста "Охлюва"! Карайте възможно през града!
  • 5
    15
    Васитууу
    Пени! Ти си моят герой скъпи. Цуни гуни
  • 19
    14
    Спътник
    В момента по България е чудо! От Лукойл до пресечката за Николово ми отне повече от час преди малко
  • -14
    13
    ВИЕ СТЕ СКАПАНИ ПЕНСИОНЕРИ...
    Аз не виждам никакъв проблем! Преди няколкого години на кметските избори се избра този кмет под прозвището на голяма част от русенци, че са били ограбени по времето на ГЕРБ и не се е правило нищо за града. Да ама този кмет, който не заслужава да му споменавам името даже, защото ще бъде бързо забравен, не направи абсолютно НИЩО за Русе. Вместо това се оправдава с некадърното управление на администрацията в общината и с фирмите изпълнителки по прокета, държа да кажа, че за толкова години той е само един проект. Така, че не ревете! Това си го заслужавате! Този е способен и да изгребе водата от Дунава!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари