Утре ни очакват температури до 30 градуса

0
Ще преобладава слънчево време
Ще преобладава слънчево време

Атмосферното налягане ще остане без съществена промяна и ще е малко по-високо от средното за месеца.

През нощта ще е предимно ясно и почти тихо. Минималните температури ще са между 8 и 13 градуса. Утре ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 22-24 градуса. Температурата на морската вода е 24 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 20 градуса, на 2000 метра - около 14 градуса.

В събота ще преобладава слънчево време. Температурите слабо ще се повишат и максималните ще бъдат между 26 и 31 градуса. През нощта срещу неделя и в неделя вятърът ще се ориентира от северозапад и временно ще се усили, в Източна България по-късно през деня ще стане североизточен. Облачността ще се увеличи и на места, главно в Североизточна България, ще превали, в отделни райони ще има и гръмотевична дейност. Температурите ще се понижат, повече в Северна и Източна България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари