Участвал ли е в сбиване 15-годишният син на президента Радев?

0
Институциите мълчат по казуса или увъртат
Институциите мълчат по казуса или увъртат Видео: bTV

40 души са участвали в сбиване в столична дискотека, твърдят свидетели.

Инцидентът е станал в петък вечерта и според източници на bTV – в него е участвал синът на президента Румен Радев. МВР проверява случая.

Скандалът между две младежки компании избухва заради момиче в централно столично заведение. Оттам отказаха коментар с аргумента, че инцидентът е станал след работното им време.

Споровете между младежите продължават и на улицата. Свидетел на инцидента става Даниела Анева, тя сподели, че младежите са били агресивни. „Вдигаха шум и се биеха. По едно време децата започнаха да чупят даже улука”, допълни жената.

След сигнал на мястото пристига полицейски патрул. Участниците в мелето се оказват непълнолетни, а сред тях е и синът на президента Румен Радев, твърдят източници на bTV. От МВР не коментираха случая, но след запитване на bTV отговориха, че непълнолетните нямат право да излизат след 10 ч. без придружител. Ако не бъде установен придружител, се предприемат действия по установяване на родител или настойник, който се призовава в съответното Районно управление.

15-годишният син на президента е бил отведен за обяснения в районното, разкриват още източниците ни. По закон в подобни случаи глобата за родителите е от 300 до 500 лв. Потърсихме позицията и на президентството за инцидента, но оттам заявиха, че въпросите ни не касаят дейността на институцията. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари