Туристи предупреждават за надрусани спасители

0
Очевидец разказва за състоянието, в което бил млад спасител на плажа в Китен
Очевидец разказва за състоянието, в което бил млад спасител на плажа в Китен

Туристи масово се жалват от дрогирани спасители на родното Черноморие.

Ние сме отседнали в Китен. От два дни виждаме страшно неадекватно държание от страна на един от спасителите. През цялото време този човек правеше простотии, една от тях беше да кара спасителната лодка на брега в пясъка, добре че го смениха. Отидох да попитам колегите му какво става и ми казаха, че дрогата му е изпарила мозъка. Потвърдиха ми, че е бил надрусан. Представете си ако някой от нас е имал нужда от него какво щеше да стане“, коментира възмутен 41-годишният Иван от Кюстендил, цитиран от Монитор.

По негови думи един от хората, които събирали пари за чадърите на плажа обикалял и предупреждавал плажуващите за състоянието на спасителя. „Аз попитах този човек какво е ял, а той дори не ме разбра. Не знаеше къде се намира. През цялото време се хилеше и беше неадекватен. Чиста случайност беше, че в бурното море нямаше давещи се хора“, разказва още кюстендилецът.

Той се натъкнал на подобно неадекватно отношение и сред други спасители. „Те или забиват мацки или пият по баровете. Не съм доволен. Аз лично не влизам навътре в морето, но все пак това не е нормално“, казва още 41-годишният кюстендилец.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари