Цветанов: Русе е пример, че когато ГЕРБ управлява, Европа ни чува

0
6 русенски общини се развиват успешно, възползват се максимално от европейската солидарност, хвали се заместник-председателят на ГЕРБ
6 русенски общини се развиват успешно, възползват се максимално от европейската солидарност, хвали се заместник-председателят на ГЕРБ

Политическа партия ГЕРБ ще приеме ветото на президента и ще гласува законодателен пакет предложен от партията, с който ще бъдат върнати преференциите.

Това каза заместник-председателят и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов. „ГЕРБ никога не е правила опити за ограничаване на политически права“, категоричен бе Цветанов в Русе, където тази вечер проведе работна среща с областната структура на партията.

Сериозен опит за намиране на авариен вход за БСП към парламента. Така коментира Цветан Цветанов призива на президента към БСП да се върнат в народното събрание за дебатите и гласуването на промените в Изборния кодекс.

„Виждаме, че неформалният лидер призовава избраният лидер на БСП да прибере парламентарната група на БСП в парламента. Те вече два пъти излизаха, да пъти се връщаха и никой не разбра кога се върнаха, но всички разбраха кога напуснаха. Сега по-същия начин всички разбраха кога напуснаха, но няма да разберат кога ще се върнат“, предава Дарик.

Цветанов не скри, че ГЕРБ се чувства комфортно в отсъствието на БСП и ще се възползва от възможността по време на петъчния контрол да задава въпроси за да се чуят политиките, които провежда правителството на национално и местно ниво.

„Нека да погледнем, когато сме в област Русе, да видим какво се случи през всичките тези години при управлението на ГЕРБ в 6 от 8-те общини. Те се развиват успешно, възползват се максимално от европейската солидарност. Какво можем да кажем на колегите от БСП? Че когато ГЕРБ управлява Европа ни чува. Русе, Ценово, Бяла, Сливо поле, Иваново и Борово дадоха едно ново развитие на региона. Това ще даде възможност и за много бъдещи инвестиции, което ще даде шанс на хората да се реализират“.

На 31 март ще бъда готова и представена листата на ГЕРБ с кандидатите за евродепутати, а на 7 април официално ще бъде обявен  и слоганът на  партията за  предстоящата европейска кампания. Седмица след това ще бъде представена и платформата за европейските избори.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари