Цветан Цветанов се "наежи" на Радан Кънев

0
Цветанов е готов да съди Кънев за клевета
Цветанов е готов да съди Кънев за клевета Снимка: Булфото

"Следя много внимателно коментарите на Радан Кънев. Няма да търпя човек като него да дава морална оценка за моите качества". Това обяви шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, минути след като бе избран за председател на Вътрешната комисия в парламента, информира Стандарт нюз.

На въпрос как ще коментира статус на Кънев във Фейсбук за прекратените поръчки, зам.-председателят на ГЕРБ заяви: "В момента дори съм ангажирал адвоката си и само очакваме да направи това изказване, с което да мога да му заведа дело за клевета. Доколкото знам има някакви намерение да го направи, само го чакам".

Цветанов бе категоричен, че "всички институции трябва да направят така, че процедурите да бъдат прозрачни, но преди всичко трябва достатъчно информираност, за да не изпадаме в ситуации, в които някой може да прави определени други внушения".

Той ще подкрепи оповестяването на засекретения доклад за фалита на КТБ. "Смятам, че това е желанието на по-голямата част от обществото Убеден съм, че не само ГЕРБ, но и други народните представители от всички ПГ ще подкрепят, защото трябва да прочетем цялата истина.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари