Цветан Цветанов: Работете тук, за да не се налага да внасяме строители от Виетнам

0
България ще остане без строители
България ще остане без строители Снимка: БГНЕС / Архив

България ще остане без строители. Вие сте гордост за цяла България, работете тук! Да не стигаме до нуждата на внос на строители от Виетнам като Германия, която има дефицит.

Това пожела лидерът на депутатите от ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, след като се срещна в Народното събрание с Българската строителна камара, която представлява 250 000 български строители.

"Българските строители строят най-евтино, нека се отнасяме уважение към тях. Всички, и политиците, разчитаме на строителите. Най-лесно е да кажем, че някой е маскара", продължи Цветанов. И призова: "Не" на фалшивите новини и на политическата страна по спорове."

От БСП връчили вчера на съсловната организация своята "Визия за България". Като възпитани гости те я взели, но след като по-късно я отворили, установили, че вътре няма глава за строителството.

"Ние ще сме в постоянен диалог с вас. Българските строители много често полагат безвъзмезден труд. Само 5% жалби са подадени в енергийната ефективност, а сред тях нарушения - липса на документи, е имало само в 1% от случаите", изтъкна Цветанов. Според него у нас имало много случаи на оклеветяване на фирми от бранша с чисто политически цели.

И от докладите на ОЛАФ се виждало, че у нас се правят най-много проверки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари