Цигани пребиха горски служители с камъни и колове

0
Стрелба и жесток побой над горски служители.
Стрелба и жесток побой над горски служители. Видео: Нова телевизия

10 души нападнали горските, докато изпълнявали служебните си задължения.

Стрелба и жесток побой над горски служители. 10 души, въоръжени с камъни и колове, нападнали горските, докато изпълнявали служебните си задължения. Фрапиращият случай на агресия е от панагюрското село Поибрене, предава Нова телевизия.

Екип на „Здравей, България” отиде в болницата в Панагюрище, където е настанен един от пострадалите Пенчо Шанов. Той е с хематом в черния дроб. Другият е със сътресение на мозъка, напуснал е болницата по собствено желание.

Двамата горски забелязали мъж с каруца, който изхвърлял битови отпадъци в горския масив и се приближили към него със служебния автомобил.

„Колегата ми направи забележка. След това ни направиха засада. Започнаха да хвърлят камъни, удряха ни с тояги. Счупиха огледалото на служебния автомобил, след което започнаха да ритат и удрят по колата. Измъкнаха ни от нея и ни биха много. С нищо не сме ги провокирали”, разказа Шанов.

Началникът на Горското в Панагюрище Петър Тодоров обясни, че и друг път е имало подобни случаи. Служител е бил с два счупени пръста на ръката при опит на самозащита. Друг е бит в центъра на града от трима души. Предстои органите да установят дали нападението е свързано с изпълнение на служебните му задължения.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари