Цачева забрани на Босия да влиза парламента

0
Цачева не пусна Босия в парламента, той я дава на съд
Цачева не пусна Босия в парламента, той я дава на съд

Председателят на парламента Цецка Цачева забрани на дисидентът Николай Колев - Босия да влиза в парламента. Той трябваше днес да се срещне с депутати и журналисти, за да ги запознае с проблема, свързан с продажбата на шофьорски книжки.

Визитата на Колев била уредена от депутата Велизар Енчев. Точно в 10,30 ч. той бил извикан от кабинета на Цачева и информиран, че гостът му има забрана да стъпва в сградата. Така Босия, нарамил куп папки с документи остана пред вратата.

Цачева по безобразен начин наруши Конституцията и правата ми. Няма да спра да отстоявам каузата си. Ще дам Цецка Цачева на съд. Преди време по идентичен начин осъдих бившия главен прокурор Борис Велчев, обясни дисидентът. Той уточни, че няма да си наема адвокат. Сам ще си бъда адвокат. По принцип никой защитник не би ми отказал. Ако разберат за какво става дума, пари ще ми дадат, за да се заемат със случая.

След като управляващите остават глухи за проблема, вече уреждам среща с Европейския комисар по вътрешен ред и сигурност. Вероятно ще се видя с него през есента-септември, октомври. Най-новата информация, с която разполагам е, че КАТ е разкрила 163 нови случая на незаконно издадени книжки. 63 от тях са в София. Тези нарушения не се разследват и нещата не стигат до дъното, т. е. до тези, които извършват престъпленията. Изводът е само един и той е, че тук не става дума за обикновена организирана престъпна група, а за държавна. Всеки родител се страхува за детето си, нали?! Защо тогава всички остават глухи за този огромен проблем. Децата ни ги убиват по пътищата, а ние плащаме и си мълчим. Такова чудя никъде няма!, възмути се Босия.

 

Миналия петък той хвърля яйца и домати срещу депутатите заради проблема с шофьорските книжки. Преди това цяла седмица протестира пред Народното събрание, като всички народни избраници се направиха, че не го забелязват.  Заради замерянето с домати, Босия беше изправен още същият ден на съд за хулиганство. Съдът, обаче светкавично го оправда по това обвинение.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари