Трима тежко пострадали при инциденти в Русе

1
Мъж е с комоцио, блъсната е пешеходка
Мъж е с комоцио, блъсната е пешеходка Снимка: Кадър YouTube

През изтеклото денонощие на територията на ОДМВР – Русе са регистрирани 16 ПТП.

Трима са тежко ранени при три от инцидентите, а един е леко пострадал.

На 13 ноември около 15:30 ч. в гр. Русе на бул. "Липник" /до №62/ лек автомобил БМВ с русенска регистрация, управляван от Ю.А. на 23 г. от Русе, при избиране скоростта си на движение не се съобразява с широчината на пътното платно, губи контрол, отклонява се вдясно, преминава през тротоара и се блъска в дърво, при което е причинено ПТП с материални щети и 1 тежко ранен човек. Пострадал е пътник в колата, който е бил на предната седалка. Той е настанен в болницата с диагноза фрактура на дясна китка и комоцио. Причините за ПТП се изясняват. Пробата за алкохол на водача е била отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

На 13 ноември около 11:10 часа в гр. Глоджево, на кръстовище между улиците Димчо Дебелянов и Димитър Благоев, лек автомобил „Ауди А3“ с русенска регистрация, управляван от Х.А. на 19 г. от гр. Глоджево, е блъснал внезапно излезлия на пътното платно пешеходец – на 12 г. Детето е било откарано в болницата в Русе, където след преглед му е установена фрактура на подбедрица и е настанено за наблюдение.  Пробата за алкохол на водача е била отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство, причините за ПТП се изясняват.

На 13 ноември около 15:15 часа в гр. Русе на ул. "Петко Д. Петков" лек автомобил „Фиат“ с русенска регистрация, с водач Е.Б. на 25 г. от гр. Русе, при движение на заден ход е блъснал преминаващата зад него пешеходка С.И. на 89 г. След преглед в болницата е установено, че жената е пострадала с фрактура на бедрена шийка и е настанена за лечение. Причините за ПТП се изясняват. Пробата за алкохол на водача е била отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.       

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари