Томислав Дончев: Боя се, че и в този парламент кабинет няма да стане

0
По думите му, ако няма логика ПП да подкрепи ГЕРБ, то няма логика и ГЕРБ да подкрепи мандата на ПП
По думите му, ако няма логика ПП да подкрепи ГЕРБ, то няма логика и ГЕРБ да подкрепи мандата на ПП Снимка: БНТ / стоп-кадър

По думите му, ако няма логика ПП да подкрепи ГЕРБ, то няма логика и ГЕРБ да подкрепи мандата на ПП

Боя се, че и в този парламент кабинет няма да стане. Това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ в "Панорама" по БНТ.

Политическото напрежение в парламента и извън него противопоставя отделни групи от обществото, изкопани са огромни окопи между политическите сили, каза Дончев.

Той определи проектокабинета "Габровски" като възможно действащ към момента, ако е бил преодолян политическия егоизъм. Този кабинет можеше да свърши работа, каза Дончев.

По думите му, ако няма логика ПП да подкрепи ГЕРБ, то няма логика и ГЕРБ да подкрепи мандата на ПП. В самата композиция на кабинета им като анонси няма логика. Николай Денков - министър-председател, Кирил Петков - министър на икономиката, Асен Василев - министър на икономиката, никаква логика няма, каза Томислав Дончев.

Допълни, че още от началото на този парламент са опитвали да намерят начин политическите сили да се обединят около евроатлантическите ценности, но има огромно недоверие.

"62,5% отиваме на избори", заяви Дончев.

Определи отношенията на ГЕРБ с президента като "институционални".

Висока е цената на пропуснатите възможности, което няма да доведе до нищо добре. Скъсването на доверието в системата ще има пагубни последствия, това ми е голямото притеснение, допълни съпредседателят на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Е, курви крадливи,
    Да си натикате €вроатлантическите "ценности" дълбоко в педерастките задници и да не ги вадите от там никога! Братски народи сме с Русия, а не с €вроджендърите, ЛГБТ, негрите и всякаква проамериканска паплач!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари