Толкова лесно ли се обвинява човек, който дори е нямал секунда да се спаси от смъртта?

10
ЧЕЛНА КАТАСТРОФА: БМВ буквално се сцепи на две
ЧЕЛНА КАТАСТРОФА: БМВ буквално се сцепи на две

На 4 септември 2018 година тежка катастрофа на пътя Русе - Сливо поле отне живота на млад мъж.

Припомняме ви, че преди 3 месеца два автомобила с "БМВ" се удариха челно на прав участък край разклона за село Сандрово. При сблъсъка едната кола се е запалила и се е разцепила на две. На мястото на инцидента са били изпратени екипи на „Спешна помощ“, полицията и пожарната. Единият от шофьорите е загинал, а двама души са приети в болница с тежки наранявания.

3 месеца след трагичния инцидент на пътя, сестрата на починалия мъж се свърза с редакцията на Dunavmost. 

Диляра Елис ни разказа, че според някакъв "експерт" починалия й брат бил виновен. Почернената жена пита, защо няма справедливост в тази държава:

"На 4 септември почина брат ми в катастрофа на пътя Сливо поле - Русе край село Сандрово от кола която изпреварила 4 коли и се блъска челно в колата на брат ми, който е бил на своето платно.

След 3 месеца разследване се оказва, че брат ми е виновен по думите на някакъв "експерт", а този който е причинил катастрофата е невинен.

Защо няма справедливост в тази държава, толкова лесно ли се обвинява човек, който дори е нямал секунда да се спаси от смъртта. Идва един съсипва едно младо момче баща на 1-годишно дете и накрая е невинен. И какво да разбера от всичко това - всеки може да убие и да е невинен щом починалия се оказва виновен. Изглежда всеки има право да убива според държавата.".

При тежкия инцидент е пострадал и трети автомобил, който е бил ударен от разхвърчалите се части, но при него има само материални щети.

Шофьорът му Яшар Сюлейман разказал, че не е видял самия удар, но в последния момент е забелязал на платното да лежи човек. За да не го удари, свил вляво, където налетял на откъсната гума с амортисьора на единия автомобил. В резултат спукал картер и счупил бронята си.

„Едната кола се е сцепила на две – предната част горя, задницата му, ей тук седи. Направо се сцепил на две. Доколкото разбрах, единият шофьор бил от Юпер“, каза Яшар. По думите му пострадалите били млади хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари