Тестват Мария Бакалова за Ковид-19 преди "Оскарите"

0
Българската актриса Мария Бакалова и всички останали номинирани за наградите "Оскар" ще бъдат тествани за Covid-19
Българската актриса Мария Бакалова и всички останали номинирани за наградите "Оскар" ще бъдат тествани за Covid-19 Снимка: Фейсбук

Българската актриса Мария Бакалова и всички останали номинирани за наградите "Оскар" ще бъдат тествани за Covid-19

Церемонията по връчването на наградите "Оскар" през април ще бъде задушевно събитие, проведено без включвания чрез Zoom и присъствено ограничено до номинираните, връчващите наградите и техните гости, обявиха днес продуцентите на събитието, предаде Ройтерс, цитирана от Стандарт.

Заради коронавирусната пандемия шоуто ще се състои едновременно в "Долби театър" в Холивуд и на железопътната гара Юниън стейшън в центъра на Лос Анджелис. Всеки ще бъде тестван и ще има екип, който ще се грижи за мерките, въведени заради COVID-19.

Организаторите на проявата обещават приятна вечер на всички присъстващи и на милионите зрители, които ще гледат церемонията по телевизията.

Те казват, че усилията за организирането на тази вечер са големи и че използването на Zoom би ги омаловажило.

Обикновено на церемонията за "Оскар"-ите в "Долби театър", който има 3400 места, се събираха стотици знаменитости. Тази година номинираните са над 200. Церемонията ще бъде на 25 април. Номинираните и техните гости ще се съберат в двора на гарата, докато останалите елементи от шоуто ще се проведат на живо в "Долби театър", който е на около 12,9 километра от гарата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари