Теодор Цветков: Ще гледам да спазвам едно темпо, за да издържа тези 72 часа

1
Теодор плува в езерото "Липник"
Теодор плува в езерото "Липник" Видео: NOVA

Теодор Цветков вече е вписал името си в Книгата на Гинес

Опит за рекорд на Гинес в Русе. Известният с благотворителните си акции Теодор Цветков започна 72-часово плуване, без прекъсване. Той иска да измине 200 километра. Теодор плува в езерото "Липник". На същото място преди четири години влезе в рекордите на Гинес като плува 10 километра, само с една ръка, предаде NOVA

Тогава той подкрепи инициатива за изграждане на плувен комплекс за хора с увреждания. Сегашното изпитание е част от подготовката на 27-годишния мъж за опит да преплува Черно море - от Грузия до Бургас. Този път с кауза за изчистване на морето от микропластмаса.

Километрите не са толкова предизвикателни. Аз мога да ги изплувам за по-бързо. Самите часове са предизвикателни. Ще гледам да спазвам едно темпо, защото е важно да може да издържа тези 72 часа, за да мога да направя следващата си кауза - чисто и мирно Черно море”, заяви Теодор Цветков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ники
    На кого е роднина чее постояно ни го натрапват както каза и колегата по долу да си плува да не ни занимава тип Зеленски
  • 1
    1
    ...
    По принцип никой не го интересува твоето темпо. Плувай си там и бъде щастлив. Само не ни занимавай.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари