Търси се лидер!

1
Българин с горещо сърце и хладен ум, който на първо място да поставя България
Българин с горещо сърце и хладен ум, който на първо място да поставя България

ТЪРСИ СЕ ЛИДЕР

Признавам като недостатък на иначе прекрасния си характер моята слабост към политиката. Не за лични цели - голямата политика за България. Още от ученичка се увлякох по речите на д-р Дертлиев, участвах в създаването на СДС, надявах се, стачкувах, протестирах....и все се надявах да видя съвременния Левски, съвременният Стамболов, който да поведе България извън блатото.

Нагледах се на много така наречени "лидери" - високопарни думи, искрени на пръв поглед, докато погледнеш в гнилата им душа и установиш, че единственото, което ги интересува, са дребните лични интереси. Познавам много от лидерите на прехода. Нито един не успя да ме впечатли. Самовлюбени, продали се на чужди интереси....никой не обичаше България, а само я използваше. За тях тя не беше любима майка, а като крайпътна проститутка, която използват и изоставят.

Не се отчайвах и продължавах да търся, давах шанс на много политици да ме убедят, че единственото, което ги интересува е България и ще вложат всичките си сили и ум за благоденствието й. И се разочаровах жестоко от всички. Дори напоследък...

Но продължавам да се надявам, че България ще роди своите герои, когато са необходими.

Така, че.....ТЪРСИ СЕ ЛИДЕР!

Българин с горещо сърце и хладен ум, който на първо място да поставя България - преди всичко останало, преди себе си, преди семейството си, преди личните си интереси.

Задължително БЪЛГАРОФИЛ - аз не обичам и не мразя други държави, обичам само България и очаквам моят лидер също да обича само и единствено България. А вече интересите на България ще определят външната й политика.

Лидерът трябва да бъде водач, психолог, революционер и организатор. Да успее да обедини блуждаещите умове на българите и да изтръгне от тях апатията и отчуждението, ДА ЗАПАЛИ ОГЪН ВЪВ ВСИЧКИ НИ, ДА НИ НАКАРА ДА СЕ ГОРДЕЕМ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ. ДА НИ УБЕДИ, ЧЕ НИЕ МОЖЕМ ДА РЕШАВАМЕ СЪДБАТА СИ! И СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗАВИСИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ НАС!

Търси се лидер....търси се Левски....търси се.....ВЯРВАМ, ЧЕ ВСЯКО ВРЕМЕ НА ТРУДНОСТИ И КАТАСТРОФИ РАЖДА СВОИТЕ ГЕРОИ! ТРЯБВА НИ ВОДАЧ, КОЙТО ДА НИ ПОВЕДЕ КЪМ БЪДЕЩЕТО.

Вълци и овчари видяхме достатъчно.....

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари