Сутрешна мъгла и зимно слънце

0
Температурите ще се повишат през деня и максималните ще са между 7 и 12 градуса, по-ниски в районите с по-трайна мъгла
Температурите ще се повишат през деня и максималните ще са между 7 и 12 градуса, по-ниски в районите с по-трайна мъгла

Днес ни очаква слънчево време, като до обяд в ниските части на страната са възможни мъгли - най-вече по поречието на Дунав, Марица и Тунджа.

Минималните температури ще са между минус 3 и 2 градуса. Температурите ще се повишат през деня и максималните ще са между 7 и 12 градуса, по-ниски в районите с по-трайна мъгла

В сутрешните часове на места по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност, а през деня ще е предимно слънчево и почти тихо. Максималните температури ще са между 6 и 9 градуса, близки до температурата на морската вода. 

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6, на 2000 метра - около 2 градуса.

И през следващите два дни времето ще бъде спокойно и без валежи. В Предбалкана в сряда, а към четвъртък в планинските райони на Западна България дневните температури ще достигат 10-12 градуса. 

В равнинната част от страната в много райони в нощните часове ще бъде с мъгла или ниска облачност, които всеки следващ ден ще се задържат все по-дълго, а дневните температури в тези райони ще остават по-ниски, предимно между 1 и 6 градуса.

В четвъртък в източните райони ще проникне малко по-студен въздух. На места по Черноморието е възможно да преръмява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари