Спортни предизвикателства за децата в Парка на младежта

0

Атрактивни спортни предизвикателства подари на децата на Русе Туристическо дружество „Приста“ по повод Денят на детето 1 юни в Парка на младежта. 

Момичетата и момчетата трябваше да преодолеят различни препятствия, за да се почувстват като истински шампиони.  За кратко време те трябваше да изкачат алпийска стълбичка, да минат по въжен мост и въжен тролей.

Предизвикателството на състезанието „Петобой на висяща спортна площадка“ приеха над 100 деца на възраст от 5 до 15 години. За представилите се най-добре организаторите бяха предвидили награди.

Днешната инициатива постави началото на проекта  „Русенци спортуват сред природата – във въздуха, на скалите, по реката“, реализиран от Туристическо дружество „Приста“ в рамките на кампанията „Русе – Европейски град на спорта 2016“, с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“. 

В рамките на проекта са предвидени още две прояви на 2 юли - на Кея край р. Дунав и на 27 септември - на хижа „Здравец“, когато ще бъде отбелязан и Международен ден на туризма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари