Спипаха шофьор с отнета книжка в Русе

1
При проверка от репатриращ екип се оказало, че 28-годишният мъж е управлявал лек автомобил БМВ без шофьорска книжка
При проверка от репатриращ екип се оказало, че 28-годишният мъж е управлявал лек автомобил БМВ без шофьорска книжка Снимка: БГНЕС / Архив

Бързо производство за престъпление е образувано срещу водач на 28 години. 

На 9 април около 14:40 часа в Русе, при извършена проверка от репатриращ екип /полицейски служител и общински служител с репатриращ автомобил/ се е оказало, че 28-годишният мъж е управлявал лек автомобил БМВ без шофьорска книжка, в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството му за управление. Случаят е документиран от полицията и е образувано бързото производство срещу 28-годишния мъж.

При друг случай е образувано бързо производство срещу 29-годишен русенец, който е установен от полицията да управлява лек автомобил, след като е лишен от правоуправление. Мъжът е бил засечен в Русе, по-миналата нощ около 23 часа зад волана на „Алфа Ромео“ с русенска регистрация. При проверката от пътни полицаи се е изяснило, че кара колата без свидетелство за управление на МПС, в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние.

Образуваното бързо производство е за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари